Wonen op landgoed de Wolfskamer, een droom komt uit!

Aan de rand van de bebouwde kom van Barneveld, middenin de parkachtige natuur van landgoed de Wolfskamer worden momenteel een tweetal bouwkavels te koop aangeboden voor de bouw van twee exclusieve landhuizen. In een later stadium zullen er nog twee kavels te koop komen.

2 KAVELS VERKOCHT, 1 KAVEL ONDER OPTIE, NOG 1 KAVEL TE KOOP!

Ideale ligging in de prachtige natuur en toch zo centraal

Staande op één van de kavels lijkt de drukte mijlenver weg en heersen groen en vogels. Toch liggen de kavels maar net buiten de bebouwde kom. Het is bijna niet te geloven dat de oprit van de snelweg A1 maar enkele autominuten verwijderd is en dat station Barneveld Noord zich op loopafstand bevindt. Naast de prachtige wandelmogelijkheden op het landgoed en het aansluitende natuurgebied Esvelderbeek bevindt zich ook Landgoed de Schaffelaar op 5 minuten loopafstand. Andere voorzieningen zoals lagere en middelbare scholen, zwembaden en het dorpscentrum zijn binnen 10 fietsminuten bereikbaar.

Barneveld in het centrum van Nederland

Het dorp Barneveld gelegen middenin de frisgroene Gelderse Vallei en de gemeente die zich uitstrekt tot op de Veluwe biedt een ongekend fijne woonomgeving. Door het forse aantal inwoners van de gemeente Barneveld (ruim 55.000) is Barneveld rijk aan faciliteiten, bedrijvigheid en voorzieningen maar toch is het dorpse karakter behouden gebleven. Centraal gelegen nabij belangrijke autosnelwegen A1 en A30 en de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn is Barneveld de ideale uitvalsbasis. Amsterdam bevindt zich op 40 autominuten afstand en de historische stad Amersfoort bevindt zich om de hoek evenals de prachtige natuur van de Veluwe.

 

De kavels voor uw droomhuis

Beide bouwkavels van fase 1 zijn los te koop zonder architect of aannemersverplichting. Samen met Lichtenberg villabouw en EVE architecten hebben wij echter een prachtige woning ontwikkeld die wij u samen met de kavel voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard kunnen wij ook geheel op maat uw droomwoning op een van onderstaande kavels vormgeven.

Fase 1

Kavel 1 “de Entree": (Verkocht)

Zoals de naam al doet vermoeden is dit de eerste kavel bij de ingang van het landgoed (direct rechts vanaf de ingang, links op de foto). U kunt hier een prachtige blikvanger realiseren, met toch veel privacy. Er zijn schitterende zichtlijnen richting het westen en de oude eikenbomen van de historische boerderij Esveld. De eerste kavel “de Entree” wordt aangeboden met een oppervlakte van 3000m2. In overleg kan eventueel meer grond worden bijgekocht. Er mag een landhuis worden gebouwd met een inhoud van 1250m3 en een ruim bijgebouw met een oppervlakte van 100m2.
Kavel 2: “de Essenhoek” (verkocht)

Deze bouwkavel heeft een wat meer beschutte ligging tegen een mooie oude houtwal. Een prachtig “eigen plekje” omzoomd door bomen en met mooie zichtlijnen naar het westen. Ook “de Essenhoek” wordt aangeboden met 3000m2 grond waarbij de mogelijkheid bestaat om wat extra grond bij te kopen. Er mag een landhuis worden gebouwd met een inhoud van 1250m3 en een ruim bijgebouw met een oppervlakte van 100m2.

Fase 2

Kavel 3 “Bosweide” NU IN DE VERKOOP!

Door de wat hogere ligging heeft deze kavel een fenomenaal uitzicht richting het westen. Voor de rest is de ligging mooi beschut tussen bos en houtwallen. “Bosweide” heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m2. Door de mooie besloten ligging kunt u hier een prachtig eigen domein creëren. Er mag een landhuis worden gebouwd met een inhoud van maar liefst 1500m3! En een bijgebouw met een oppervlakte van 100m2
Kavel 4: “Beekdal” (Onder optie)

Deze bouwkavel is direct gelegen tegen het beekdal van de Esvelderbeek en heeft toch een prachtige hoge ligging. De Esvelderbeek slingert als het ware bijna om deze kavel heen. Het uitzicht is werkelijk adembenemend. Het perceel vraagt als het ware om een prachtig landhuis. Hier kunt u echt iets unieks creëeren. Ook hier mag een riant landhuis worden gebouwd met een inhoud van maar liefst 1500m3 en een bijgebouw met een oppervlakte van 100m2.

 
 
 

Ontwerp “Landleven”

Samen met Lichtenberg villabouw en EVE architecten hebben wij echter een prachtige woning met vrijstaande stenen garage ontwikkeld die wij u samen met de kavel voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard kunnen wij ook geheel op maat uw droomwoning op een van onderstaande kavels vormgeven. Hieronder ziet u het ontwerp. Uitgebreide informatie en specificaties van deze woning kunt u hier downloaden.

 
 
 

Voorbeeldfoto's

Hieronder ziet u het voorbeeldfoto's van hoe een woning op de kavel eruit kan gaan zien.

 
  • moderne_rietgedekte_villa_1_0.12.1920.1094_960x540
  • modern riet
  • hedendaagse_rietgedekte_villa_2_0.116.1600.1018_960x540
  • Almen uit recidence1_crop_336x203
 
Prijzen

Fase 1 (nu in de verkoop) oppervlakte kavel prijs
Kavel 1 “de Entree” 3000m2 Verkocht
Met woning “landleven” en vrijstaande garage 3000m2 n.v.t.
Kavel 2 "de Essenhoek" 3200m2 VERKOCHT.
Met woning “landleven” en vrijstaande garage 3200m2 n.v.t.
Fase 2
Kavel 3 “de Bosweide” 5000m2 €595.000,- v.o.n.
Kavel 4 "Beekdal 4000m2 Onder optie

 


Meer informatie/contact

Voor aanvullende vragen over de kavels, het landgoed en/of een bezichtiging kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook al bent u nog in de oriënterende fase, maak gerust een afspraak voor een bezichtiging, wij vinden het leuk om u de kavels en het gebied te laten zien!
Vul het contactformulier in of bel 06-29506484